Talent Battle: Rabo GrasPoll (Graspop Festival Baflo)

07
apr

Talent Battle GrasPoll - www.jeugdsooskelder.nl

Op zaterdag 7 april zullen 4 verschillende bands/acts het tegen elkaar opnemen in de Talent Battle “Rabo GrasPoll”. Het idee erachter is onder andere dat (onbekend) Noordelijk talent zich in een wedstrijd van haar beste kant kan laten zien aan het grote publiek. De uiteindelijke band die Rabo GrasPoll op haar naam schrijft kan een mooie hoofdprijs tegemoet zien… De winnaar van deze battle mag namelijk een optreden verzorgen tijdens de 20e editie van Graspop Festival Baflo op zaterdag 12 mei. De bands zullen er tijdens deze avond dus extra op gebrand zijn om in een kort tijdsbestek een knallend optreden neer te zetten voor het toegestroomde publiek! Rabo GrasPoll vindt plaats in de beide jeugdsozen uit Baflo (Eagle & Kelder).

Deelnemende bands aan de eerste editie van Rabo GrasPoll zijn:

Tijdschema:

21.00-21.45      Model Depose (Eagle)
22.00-22.45      Sprokkelhout (Kelder)
23.00-23.30      ZoWat! (Eagle)
23.45-00.30      The Tightropes (Kelder)

01.00, Bekendmaking Talent Battle “Rabo GrasPoll” en uitreiking troffee door jury.

Een vierkoppige jury zal de bands beoordelen in de strijd om de speciaal ontworpen Rabo GrasPoll troffee! Deze is ontworpen, gemaakt en beschikbaar gesteld door plaatselijk kunstenares Sibrich Veenland.

Tijdens de avond zal deze jury ook sterk letten hoe het toegestroomde publiek op de verschillende optredens reageert, het zogenaamde poll- gedeelte.

Ben je benieuwd naar nieuw aanstormend Noordelijk talent en wil je alvast zien wat Graspop Festival Baflo jou dit jaar gaat bieden, zorg dan dat je dit zeker niet mist!!

Zie ook: FACEBOOK

 

Laat een reactie achter